Billy’z Farm

Al cap de quatre mesos llargs, el nostre joc està pràcticament acabat. Ens queda acabar de polir algunes parts i alguns matisos però ja consta d’un cicle tancat.

Billy’z Farm és un joc de farming en primera persona. El que has de farmejar són zombies, quants més zombies tinguis més podràs expandir el teu corral. Aquesta mecànica que se’ns va acudir la vam trobar molt interessant ja que és innovadora perquè en el mercat dels videojocs no hi ha quasi bé cap joc que s’assembli a les mecàniques que nosaltres hem volgut introduïr. Per altre banda, el fet de cuidar els zombies també és un punt a destacar ja que normalment els zombies son el principal objectiu a matar a els jocs estandars del mercat.

Pel que fa a l’ambientació del joc en Billy, el protagonista, es troba en un món aparentment nomarl. És a dir amb els seus arbres, rius, muntanyes, animals i boscos. On hi comencen a aparèixer els primers brots que converteix a les persones en zombis.

El món encara no ha estat destruït, ja que només és l’inici de l’aparició d’aquests éssers rars.Les persones que hi habiten els comença a entrar la por en vers la situació i es comença a sembrar el pànic a les grans cuitats ja que es més fàcil que aquest virus s’espandeixi.

En Billy veu l’oportunitat de crear un negoci amb aquesta nova espècie que ha aparegut per culpa del virus. El negoci que ell té en ment és aconseguir la màxima quantitat de zombies, transformar-los en vegetarians i inofensius i vendre’ls com a esclaus per a feines senzilles. L’objectiu d’en Billy és expandir la granja mitjançant els diners aconseguits amb la venta de Zombies.

Newbie Lab.

Cartell-Billy'ZFarm.jpg

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s